Hoe te vergelijken?

Dit bericht is verouderd, recent is er een nieuwe vergelijker ingezet van een derde.
Op onze website vindt u een overzicht van alle aanbieders. Maar hoe verwerkt u deze nou in de vergelijking? Zodra u over de aanbieders gaat met uw muis, verschijnt er een kader om deze aanbieder. Onderin dit kader kunt u de aanbieder toevoegen aan de vergelijking.

U kunt ook aanbieders aan de vergelijking toe voegen op de aanbieder pagina zelf. U ziet bijvoorbeeld een knop ‘toevoegen aan vergelijking’. Uiteraard is dit mogelijk met meerdere aanbieders, zodat u deze naast elkaar kunt leggen tijdens de vergelijking.

Hoe bekijk ik nou de vergelijking?

Bij het toevoegen van aanbieders aan de vergelijking verschijnt er tevens een vierkant kader aan de bovenkant van uw scherm. In dit kader kunt u middels de roze knop naar de vergelijking gaan, waar als het goed is meerdere aanbieders staan indien u deze geselecteerd heeft.

Toekomst en vergelijken

Uiteraard blijft het ons streven om zoveel mogelijk aanbieders toe te voegen aan de vergelijking. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe punten om op te vergelijken. Op het moment krijgt u de laagste prijs te zien per aanbieder. Deze prijs geldt echter alleen bij afname van meerdere weken.

In de toekomst willen we dit gaan veranderen. De bedoeling is om diverse prijzen weer te geven per aanbieder en per periode. Hierdoor wordt de vergelijking op prijs vele malen accurater.

U kunt op deze pagina beginnen met vergelijken van de aanbieders. Gebruik de bovenstaande beschrijving indien u moeite heeft met het vergelijken.