Meer over Parkerenbijschiphol.org

Parkerenbijschiphol.org helpt u bij het vinden van een geschikte aanbieder voor uw situatie. Er zijn op en rondom schiphol tientallen aanbieders waar u eventueel uw auto kwijt kunt tijdens uw vakantie. Alle aanbieders zijn in een database gestopt, zodat u moeiteloos kunt vergelijken op zaken als beveiliging, prijs en de afstand vanaf de terminals. Uiteraard zijn er nog veel meer punten waarop u kunt vergelijken, ook deze zijn meegenomen.

Het is wenselijk om met een gerust hart uw auto achter te laten tijdens uw vakantie. Daarom is er een beoordelingssysteem ingebouwd. Consumenten die u voor gingen hebben wellicht een beoordeling achtergelaten over de betreffende aanbieder, hierdoor krijgt u naast de verschillende mogelijkheden ook zicht op de tevredenheid van de daadwerkelijke dienstverlening.

We heeft verscheidene platformen ontwikkeld voor het vergelijken van diensten en producten. Door onze ervaring in deze branche weten wij dan ook waarop te letten. Tevens is bij de ontwikkeling van de website gedacht aan gebruikersvriendelijkheid, actualiteit en de compleetheid van het aanbod.

Privacy

Onze website maakt gebruikt van cookies om het bezoekers gedrag te kunnen ‘tracken’. Hiermee kunnen wij de dienstverlening verbeteren door eventuele knelpunten vast te leggen en te corrigeren.

Daarnaast worden de cookies gebruikt voor de ‘tracking’ van eventuele sales. Parkerenbijschiphol.org krijgt namelijk een eenmalige vergoeding indien een bezoeker via onze website een parkeergelegenheid heeft gevonden.

Contact

Voor overige vragen en suggesties kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij willen te allen tijden onze dienstverlening verbeteren en staan dan ook open voor toevoegingen van onze bezoekers.

Wilt u eventueel samenwerken met Parkerenbijschiphol.org? Neem ook dan contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn!