Waar op letten?

Bij het vergelijken van aanbieders van parkeerplekken op Schiphol is het van belang om te letten op een aantal zaken. Door het grote aanbod is het vaak lastig een juiste aanbieder te kiezen, hierom belichten we in dit artikel dan ook de belangrijkste zaken omtrent een vergelijking.

Sleutels inleveren?

Allereerst vinden veel consumenten het belangrijk om hun eigen sleutels bij zich te houden. Bij sommige aanbieders is het namelijk verplicht uw sleutels af te geven nadat u het voertuig heeft ingeleverd. We hebben hierom besloten dit punt tevens op te nemen in onze vergelijking.

Overdekt terrein?

Het is uiteraard fijn indien uw voertuig op een overdekt terrein staat. Het voertuig blijft zo schoner en staat veiliger als het gaat om eventuele weersomstandigheden (hagelbuien en dergelijke). Vaak bieden de partijen zowel plaats op onoverdekte als overdekte gelegenheden, u kunt dan zelf aangeven waar u het voertuig wilt hebben.

Afstand vertrekhallen

U zit uiteraard niet te wachten op een lange reis naar Schiphol vanaf de parkeergelegenheid, u heeft immers al een (flinke) reis voor de boeg met het vliegtuig. Er rijden shuttlebussen van en naar de parkeergelegenheden, deze rijden vaak 24 uur per dag. Let in de vergelijking dus goed op de afstand naar de vertrekhallen, dit kan veel ergernissen voorkomen! U kunt dit tevens als indicatie gebruiken voor de reistijd van de parkeergelegenheid naar Schiphol, u wilt immers op tijd zijn voor het inchecken en dergelijke.

Valet parkeren

Bij Valet parkeren geeft u de auto af aan een chauffeur bij de vertrekhallen. Met deze vorm van parkeren hoeft u dus niet eerst naar een parkeergelegenheid te gaan om uw auto in te leveren. De chauffeur zal vervolgens uw auto naar de parkeergelegenheid brengen, u kunt direct beginnen met uw reis vanaf Schiphol. Bij terugkomst van uw reis staat de chauffeur u weer op te wachten bij de aankomsthallen.

In de vergelijking hebben we opgenomen welke aanbieders deze vorm eventueel hanteren. Geniet deze vorm van parkeren uw voorkeur? Maak dan ook een vergelijking!